Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

4 hengellisen elämän tosiasiaa

4. Pääset Jumalan yhteyteen,

kun uskot Jeesukseen ja vastaanotat Hänet Vapahtajaksesi. Näin saat elämääsi tarkoituksen ja Jumalan rakkauden.

Jumala tahtoo antaa sinulle lahjaksi uskon ja pelastuksen. Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja - Ef.2:8

Usko Jeesukseen tekee sinut Jumalan lapseksi ja tuo sinut Hänen yhteyteensä.

Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä. Joh.1:12

Saat ottaa Jeesuksen elämääsi
Jeesus sanoo: Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani. Ilm.3:20

Jeesuksen vastaanottaminen on ihmisen 'kyllä' -vastaus Jumalan tarjoukseen. Se on kääntymistä Jeesuksen puoleen ja turvautumista Häneen. Saat luottaa siihen, että Jeesus pitää sanansa, tulee elämääsi ja antaa syntisi anteeksi.

 

Piirrokset kuvaavat kahta mahdollisuutta

Jeesus on elämän ulkopuolella. Ihminen elää omassa varassaan, erossa Jumalasta, vailla tarkoitusta ja Jumalan rakkautta.

Jeesus on ihmisen elämässä. Hän antaa synnit anteeksi, tuo tarkoituksen ja Jumalan rakkauden. Hän tahtoo auttaa ja vaikuttaa kaikilla elämän alueilla.

Kumpi piirros paremmin kuvaa sinun tilannettasi?

Kumman toivoisit kuvaavan sitä?

 

 

Miten voit käytännössä ottaa Jeesuksen vastaan?

 

Voit ottaa Jeesuksen vastaan rukoilemalla

Jos haluat Jeesuksen tulevan elämääsi, kutsu Hänet. Ratkaisevaa ei ole, millaisia sanoja rukoillessasi käytät, vaan se mitä todella tarkoitat ja tahdot. Rukous on uskon ilmausta. Voit ottaa Jeesuksen vastaan rukoilemalla esimerkiksi näin:

 

"Tarvitsen Sinua Jeesus. Tunnustan, että olen tehnyt syntiä Sinua vastaan. Kiitos, että olet kuollut ristillä ja kärsinyt syntieni rangaistuksen puolestani. Avaan tällä hetkellä elämäni oven Sinulle ja vastaanotan Sinut Herrakseni ja Vapahtajakseni.

Kiitos, että olet kuullut rukoukseni, antanut syntini anteeksi ja ottanut minut omaksesi. Kiitos, että nyt kuulun Sinulle ja Sinä minulle. Opeta minua elämään omanasi. Aamen."
 

Ilmaiseeko tämä rukous sen, mitä haluat? Jos vastauksesi on myönteinen, rukoile se nyt. Jeesus kuulee rukouksesi ja tulee elämääsi lupauksensa mukaan.

 

Mistä tiedät, että Jeesus on tullut elämääsi?
Tiedät sen siitä, että Hän itse on luvannut tulla elämääsi, kun Hänet kutsut (Joh.3:20). Jeesus pitää sanansa. Saat luottaa siihen, että Hän ei petä sinua.

 

Älä perusta uskoasi tunteisiin

Uskonelämä perustuu Jumalan sanaan, ei tunteisiin.

 

Seuraava kuva esittää Jumalan sanan, uskon ja tunteiden keskinäistä suhdetta. Jumala ja Hänen sanansa

 

Jumala ja Hänen sanansa (energiaverkosto) on pelastuksen ja voiman lähde. Usko (johdin ja veturi) yhdistää sinut Jumalan todellisuuteen ja muuntaa sen elämäsi käyttövoimaksi. tunteet (matkustajavaunu) seuraavat itsestään, kun olet uskon välityksellä yhteydessä voiman lähteeseen. Veturi pystyy liikkumaan riippumatta sitä, onko matkustajavaunu mukana. olisi toivotonta panna matkustajavaunu vetämään junaa.

Jumala antaa omilleen iloa, rauhaa ja muita tunteita. Ne ovat kuitenkin uskon seurausta. Pelastus ei ole riippuvainen tunteiden määrästä tai voimakkuudesta.

 

 

Mitä Kristuksen vastaanottaminen vaikuttaa?

Kun otit Jeesuksen uskossa vastaan, tapahtui muun muassa seuraavaa:

1. Jeesus Kristus tuli elämääsi  (Ilm.3:20, Kol.1:27))

2. Sait syntisi anteeksi  (Kol.1:14)

3. Sinusta tuli Jumalan lapsi. Saat elää yhteydessä Isääsi  (Joh.1:12)

4. Sait omistaa Jumalan rakkauden ja löysit tarkoituksen elämääsi(Joh.10.10, 2Kol.5:17-21)

5. Sait iankaikkisen elämän: Ja tämä on se todistus: 'Jumala on antanut meille iankaikkisen elämän, ja tämä elämä on hänen Pojassansa. Jolla Poika on, sillä on elämä; jolla Jumalan Poikaa ei ole, sillä ei ole elämää. Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte Jumalan Pojan nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä.'  1Joh.5:11-13

Kiitä Jeesusta siitä, että Hän on elämässäsi. Jeesus on uskollinen. Hän ei jätä, unohda, eikä petä sinua.

 

Kuinka saat kasvaa Jumalan lapsena  Katso

 

 

© Campus Crusade for Christ

Aina kun olet tehnyt muutoksia sivuun, muista päivittää sivu klikkaamalla tallenna painiketta editorin vasemmasta yläreunasta, paina tämän jälkeen julkaise painiketta niin sivu julkaistaan varsinaisille sivuille.

©2020 hanaa...132 - suntuubi.com