Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Genelecin Ilpo Martikainen

Kaiuttimilla vuoden yritysjohtajaksi


Vuodesta 1978 lähtien ammatti- ja kuluttajamarkkinoille aktiivikaiuttimia valmistaneen Genelec Oy:n vetäjä Ilpo Martikainen on valittu vuoden yritysjohtajaksi. Valinnan teki OP-ryhmä yhteistyössä Kauppalehden kanssa.

Martikainen palkittiin eilen Yrittämisen tulevaisuus -seminaarin yhteydessä Helsingissä. Kilpailuun osallistuivat yritykset ja heidän johtonsa, joiden liikevaihto on 2-50 miljoonaa euroa. Vuoden yritysjohtaja valittiin kymmenen parhaan yrityksen joukosta.

Raadin mukaan diplomi-insinööri Ilpo Martikaisen liki neljän vuosikymmenen menestystarina Genelec Oy:n omistajajohtajana on huikea. Se kertoo, miten harrastus muuttuu maailmanluokan liiketoiminnaksi.

Hän on luonut aktiivikaiuttimia valmistavasta iisalmelaisesta yrityksestään kansainvälisen huippumenestyjän, jonka toiminnan kulmakiviä ovat tuotekehitys, laatu, osaaminen ja asiakkaista huolehtiminen.

Kotipaikalleen uskollisena yritys ei investoi Kiinaan vaan tekee tänä vuonna huomattavan tehdaslaajennuksen Iisalmeen. Esittelimme Genelecin tuotekehitystoimintaa Prosessori lokakuun numerossa.

- Jari Peltoniemi 


©2020 hanaa...132 - suntuubi.com