Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Pienoisvesivoimala
PowerPal®
- nyt edullisesti 200-1000 wattia sähkötehoa purosta!
 


Tätä uutuustuotetta tuhansien järvien ja jokien maassa on kauan kaivattu: helposti asennettava vesiturbiini-generaattori, joka tuottaa 1,5 metrin putouskorkeudella ja pienellä vesimäärällä riittävästi sähköä valaistukseen, televisioon, kaivopumppuun – tai jopa kahvinkeittimeen, auton lohkolämmittimeen tai pölynimuriin!
 
PowerPal-generaattori tuottaa puhtaasti  ja lähes äänettömästi 230 voltin vaihtosähköä. Toisin kuin aurinkosähkö- tai pientuulienergialaitteissa, tämä jännite voidaan johtaa kaapelilla pitkänkin matkan päähän. Verkkotasoisella jännitteellä voidaan tietenkin käyttää tavanomaisia laadukkaita kodin sähkökojeita. Tehoa riittää myös akkujen lataamiseen.  Yötä päivää, säästä riippumatta.
 
Pienin PowerPal-vesiturbiini tarvitsee ainoastaan 34 litraa vettä sekunnissa. Kevyt laite on helppo kantaa ja asentaa.
 
PowerPalilla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä kaikkialla maailmassa. Laite on erityisen suosittu syrjäisillä seuduilla, jonne valtakunnan sähköverkko ei ulotu.
PowerPal-generaattorien rakenteet ovat valurautaa, terästä ja alumiinia. Laakerit ja kestomagneettigeneraattorin käämitykset ovat reilusti ylimitoitetut, jolloin saavutetaan hyvin pitkä käyttöikä ja vähäinen huollontarve.
 
Generaattori on varustettu elektronisella ylijänniterajoittimella.
 
Helppo asennus
 
Generaattorin mukana toimitetaan täydelliset asennus- ja turvaohjeet.
 
Powerpal voidaan asentaa helposti vanhaan myllypatoon tai luonnonputoukseen. Jos putous ei ole riittävän jyrkkä, turbiinille voidaan johtaa vesi erikseen rakennettavaa sivukanavaa myöten.
 

Lisävarusteina on saatavissa lujitemuovinen imuputki ja virtauskanava, joilla saavutetaan paras mahdollinen tehontuotto ja hyötysuhde.

PowerPal-pienoisturbiineja edustaa Suomessa Saukkolan Voima Oy. Pidämme varastossa 200, 500 ja 1000 watin tehoisia turbiineja ja niille sopivia virtauskanavia sekä imuputkia. Saatavana on myös 200 ja 500 watin paineputkiturbiinit 5-6 metrin putouskorkeudelle. Tehokkaampia turbiineja toimitamme tilauksesta. Koko mallisto löytyy päämiehemme sivuilta www.powerpal.com Huomautus Pienenkin voimalaitoksen asentaminen luonnonuomaan saattaa olla luvanvaraista. Suosittelemme tarkistamaan vesirakentamisen luvantarpeen alueellisesta ympäristökeskuksestanne.


Tekniset tiedot ja hinnat
Käyttöturvallisuudesta
PowerPal-kuva
Asennuskaavio
PowerPal toiminnassa


Saukkolan Voima Oy
Kiertolinnuntie 19
02660 Espoo
Puhelin: 0400-706991
Telefax: 09-5482920
email: saukkolan.voima.oy [at] kolumbus.fi

                      

Aina kun olet tehnyt muutoksia sivuun, muista päivittää sivu klikkaamalla tallenna painiketta editorin vasemmasta yläreunasta, paina tämän jälkeen julkaise painiketta niin sivu julkaistaan varsinaisille sivuille

Aina kun olet tehnyt muutoksia sivuun, muista päivittää sivu klikkaamalla tallenna painiketta editorin vasemmasta yläreunasta, paina tämän jälkeen julkaise painiketta niin sivu julkaistaan varsinaisille sivuille.

©2020 hanaa...132 - suntuubi.com