Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pienoisvesivoimala PowerPal®

- nyt edullisesti 200-1000 wattia sähkötehoa purosta!

 


Tätä tuotetta tuhansien järvien ja jokien maassa on kauan kaivattu: helposti asennettava vesiturbiini-generaattori, joka tuottaa 1½ metrin putouskorkeudella ja pienellä vesimäärällä riittävästi sähköä valaistukseen, televisioon, kaivopumppuun – tai jopa kahvinkeittimeen, auton lohkolämmittimeen tai pölynimuriin!

 

PowerPal-generaattori tuottaa puhtaasti  ja lähes äänettömästi 220 voltin vaihtosähköä. Toisin kuin aurinkosähkö- tai pientuulienergialaitteissa, tämä jännite voidaan johtaa kaapelilla pitkänkin matkan päähän. Verkkotasoisella jännitteellä voidaan tietenkin käyttää tavanomaisia laadukkaita kodin sähkökojeita. Tehoa riittää myös akkujen lataamiseen.  Yötä päivää, säästä riippumatta.

 

Pienin PowerPal-matalapaineturbiini tarvitsee ainoastaan 34 litraa vettä sekunnissa. Kevyt laite on helppo kantaa ja asentaa.

 

PowerPalilla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä kaikkialla maailmassa. Laite on erityisen suosittu kehitysmaissa. PowerPal-generaattorien rakenteet ovat valurautaa, terästä ja alumiinia. Laakerit ja kestomagneettigeneraattorin käämitykset on reilusti ylimitoitettu, jolloin saavutetaan pitkä käyttöikä ja vähäinen huollontarve. Generaattori on varustettu elektronisella ylijänniterajoittimella.

 

PowerPal valmistetaan kanadalaisen päämiehen toimeksiannosta Vietnamissa. Suomessa jokainen PowerPal-generaattori tarkistetaan, varustetaan maadoituksella ja roiskevesisuojatuilla kytkentäkoteloilla sekä koekäytetään.

 

Helppo asennus

 

Generaattorin mukana toimitetaan täydelliset asennus- ja turvaohjeet.

 

Powerpal voidaan asentaa helposti vanhaan myllypatoon tai luonnonputoukseen. Jos putous ei ole riittävän jyrkkä, turbiinille voidaan johtaa vesi erikseen rakennettavaa sivukanavaa myöten.

 

Lisävarusteina on saatavissa lujitemuovinen imuputki ja virtauskanava, joilla saavutetaan paras mahdollinen tehontuotto ja hyötysuhde.

PowerPal-pienoisturbiineja edustaa Suomessa Saukkolan Voima Oy. Pidämme varastossa 200, 500 ja 1000 watin tehoisia turbiineja ja niille sopivia virtauskanavia sekä imuputkia. Saatavana on myös 200 ja 500 watin paineputkiturbiinit 5-6 metrin putouskorkeudelle. Tehokkaampia turbiineja toimitamme tilauksesta. Koko mallisto löytyy päämiehemme sivuilta www.powerpal.com

 

Huomautus

Pienenkin voimalaitoksen asentaminen luonnonuomaan saattaa olla luvanvaraista. Suosittelemme tarkistamaan vesirakentamisen luvantarpeen alueellisesta ympäristökeskuksestanne.


Tekniset tiedot ja hinnat

Käyttöturvallisuudesta
PowerPal-kuva
Asennuskaavio
PowerPal toiminnassa

Taulukko vesivoimalaa syöttävän vesiputken painehäviön laskemiseksiAivotrusti ry. – tieteellis-teknillinen harrastusyhdistys. Kirjallisuutta vesivoimasta.Saukkolan Voima Oy
Kiertolinnuntie 19
02660 Espoo
Puhelin: 0400-706991
Telefax: 09-5482920
email: saukkolan.voima.oy [at] kolumbus.fi

                      

Aina kun olet tehnyt muutoksia sivuun, muista päivittää sivu klikkaamalla tallenna painiketta editorin vasemmasta yläreunasta, paina tämän jälkeen julkaise painiketta niin sivu julkaistaan varsinaisille sivuille.


©2020 hanaa...132 - suntuubi.com