Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Rantauduttuamme Englantiin, suuntasimme Camrose Baptist Church -kirkolle. Meitä oli autossa ahtautuneena Minä, Robert Rossle, Taw Yew Mee, Stephen Hendry, Tauno vaimonsa kanssa ja lisäksi tavarat, joita olimme sulloneet kyytiin lähtiessämme Belgiasta....

Camrose Baptist Church

Edgware

Camrose Baptist Church is a part of Immanuel Baptist Fellowship - a fellowship of four mutually supportive congregations in North West London, under one leadership with a united membership. Immanuel Baptist Fellowship is culturally diverse with 55-60 nationalities represented on a weekly basis. Camrose Baptist Church is a friendly and welcoming church where all are made to feel welcome. We have a family service once a month, and on the other Sundays we all meet together for the first part of the service, after which there are age appropriate activities for the children. We accept the Bible as the Word of God and rely on the presence of His Spirit to equip us for His mission.Englanti (engl. England, äännetään [iŋglənd][1]) on osa Yhdistynyttä kuningaskuntaa ja sijaitsee pääasiassa Ison-Britannian saarella. Englanti on Yhdistyneen kuningaskunnan osista suurin sekä pinta-alaltaan että asukasluvultaan. Sen väestö muodostaa yli 83 prosenttia Yhdistyneen kuningaskunnan väestöstä ja alaltaan Englanti peittää kaksi kolmannesta saaresta. Englanti jakaa rajan Walesin kanssa lännessä ja Skotlannin kanssa pohjoisessa. Maata ympäröi Pohjanmeri, Irlanninmeri, Atlantti ja Englannin kanaali.

Englannilla ei ole ollut itsehallintoa vuoden 1707 unionisopimuksen jälkeen, jolloin Ison-Britannian kuningaskunta perustettiin. Se kuitenkin poikkeaa lakijärjestelmältään Skotlannista ja Pohjois-Irlannista, sekä myös pienemmistä alueista kuten Mansaaresta, koska se kuuluu Englannin ja Walesin kokonaisuuteen. Englannin suurin kaupunkialue, Lontoo, on myös Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupunki.

Klikkaa avataksesi suuremmassa koossa


©2019 hanaa...132 - suntuubi.com