Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Genelec

Genelec 8030A aktiivikaiutin
Genelec 8030A aktiivikaiutin

Genelec Oy on suomalainen vuonna 1978 perustettu äänentoistolaitteita valmistava yritys. Yrityksen pääkonttori ja tehdas toimivat Iisalmessa jonka lisäksi, myynnin ja markkinoinnin tukitoimisto Helsingissä. Yritys markkinoi tuotteitaan yli 50 maahan ympäri maailmaa.

 Studiotarkkailukaiuttimet

Genelec valmistaa studiotarkkailukaiuttimia ja on kansainvälisesti yksi johtavimmista valmistajista kyseisellä alalla. Samoja tekniikoita hyödynnetään myös kotikäyttöön suunnatuissa malleissa. Suomessa mm. Yleisradio käyttää Genelecin suunnittelemia tarkkailukaiuttimia studioissaan.[1]

http://www.genelec.fi/

Genelec-aktiivikaiuttimet

Perustamisvuodestaan 1978 asti Genelec Oy on valmistanut korkeatasoisia kaiuttimia musiikin ja äänen kanssa työskentelevien ammattilaisten päivittäiseen käyttöön. Genelec on ensimmäisenä kehittänyt useita nykyään avainasemassa olevia teknologioita. Useat mallit ovat voittaneet arvostettuja palkintoja ympäri maailmaa ja saavuttaneet standardimaisen aseman ammattilaisten keskuudessa.

Jo Genelecin alkuvuosista asti ovat äänentoistoon vakavasti suhtautuneet harrastajat luottaneet Genelecin laatuun myös kotonaan. Tämä onkin ymmärrettävää, sillä kuunneltaessa lopputulosta samankaltaisilla kaiuttimilla kuin äänitteet alunperin tehdäänkin ollaan lähempänä lopputulosta, jolta äänitteen tekijät ovat halunneet sen kuulostavan.

Tällä hetkellä kotikäyttäjien tilanne on parempi kuin koskaan aiemmin, sillä samaa taattua Genelec-laatua voi nyt saada myös seinään upotettavana järjestelmänä tai jopa design-taiteilijan muotoilemana kokonaisuutena. Tyylikkäästi viimeistellyt kaiuttimet tekevät niistä yhä enemmän sisustuselementtejä, joiden kotiin sijoittaminen on nyt mielekkäämpää kuin koskaan.

Genelecin kaiuttimia näet joka puolella maailmaa: isoissa ja pienissä studioissa, ihmisten kodeissa, julkisissa tiloissa ja missä ikinä tarvitaankaan laadukasta ja puhdasta ääntä. Kaikilla Genelecin kaiuttimilla on sama luonteenomainen piirre toistaa ääntä neutraalisti. Laajasta mallistosta löydät tuotteet kaikkiin sovelluksiin: stereotoistosta moderneihin monikanavasovelluksiin, unohtamatta viimeisimpiä digitaaliformaatteja.

Aina kun olet tehnyt muutoksia sivuun, muista päivittää sivu klikkaamalla tallenna painiketta editorin vasemmasta yläreunasta, paina tämän jälkeen julkaise painiketta niin sivu julkaistaan varsinaisille sivuille.

©2020 hanaa...132 - suntuubi.com