Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Etusivu 

Uutiset

Ohjelmatiedot jo useissa lehdissä

Taivas TV7:n ohjelmatiedot julkaistaan tällä hetkellä jo useissa suomalaisissa lehdissä ja nettisivustoilla. Viikoittaiset ja päivittäiset ohjelmatiedot löytyvät muun
muassa Aamulehdestä, Kalevasta, Ilkasta, Pohjalaisesta, Uusi Tie-lehdestä,
Ristin Voitosta, Sana-lehdestä, Suomen Viikkolehdestä, Keski-Uusimaasta, Uusimaasta, Aamupostista, Sipoon Sanomista, Länsi-Uusimaasta, Helsingin
Sanomien Nyt-liitteen sekä Aller-julkaisujen nettisivuilta, Telkku.com:ista ja luonnollisesti Taivas TV7:n omilla nettisivuilta.
...................................................................................................................................................
Kerro meille toiveuusintasi

Minkä ohjelman tahtoisit nähdä uudelleen? Kerro meille uusintatoiveesi! Meitä auttaa paljon, jos yksilöit näkemäsi ohjelman mahdollisimman tarkkaan, eli kerro sen nimi ja koska näit ko. ohjelman. Voit lähettää toiveesi osoitteeseen tiedotus@tv7.fi
Päivän sana
Juud. 1: 21
Pysykää Jumalan rakkaudessa ja odottakaa, että Herramme Jeesus Kristus armossaan johtaa meidät iankaikkiseen elämään.
Kanavan ohjelmistoa

Tie, totuus ja elämä

Vieraana Mirja Heinonen

ti 25.03. klo 20.30

Ajankohtaista taivaasta

Usko 4/6. Suun tunnustus
Håkan & Pia Westergård.
ti 25.03. klo 20.00

Leo Meller ja ystävät

Ristitulta. Solttu vai sivari? Voiko kristitty tarttua aseisiin?

ti 25.03. klo 21.00

jKr

Naiskuva

ke 26.03. klo 19.30
Lapset & Nuoret

Ajan Fakta

MC Talli. Kristillinen moottoripyöräily
http://www.gospelriders.fi/
ke 26.03. klo 18.30

Satuikkuna

Hölmöläisten perinnönjako

ti 25.03. klo 18.20

 

Mikä on Taivas TV7 ?

Taivas TV7 on vuonna 2003 perustettu kristillinen televisiokanava, joka näkyy digisovittimen avulla kaapeliverkoissa kaikkialla Suomessa. Kaapelitalouksia on 55 % suomalaistalouksista. Lisäksi kanavan ohjelmisto näkyy reaaliaikaisena internetissä kaikkialla maailmassa.

Potentiaalisia katsojatalouksia on TV7:llä Suomessa 1,2 miljoonaa ja näin ollen koko katsojapotentiaali on kaapeliverkoissa yli 2,5 miljoonaa. Internetissä rekisteröityy uusia katsojia 80-100 henkilöä joka päivä. Maaliskuussa 2008 rekisteröityneitä nettikatsojia oli lähes 37 000.

TV7:n päämäärä on viedä evankeliumia jokaiseen suomalaiseen kotiin. Kanavan missio on julistaa että Jeesus Kristus on Herra ja että Raamattu on totta.

TV7 on tunnustuskunnista riippumaton. Ohjelmien tekijät edustavat laajasti koko suomalaista kristikenttää.

TV7 tarjoaa hengellistä ravintoa kaikenikäisille katsojille joka päivä, 21 tuntia vuorokaudessa.

Perusohjelmisto on klo 18 alkava 6-7 tunnin ohjelmistopaketti, joka uusitaan sekä yöllä että seuraavana päivänä. Ohjelmistossa on sekä kotimaista että ulkomaalaista, suomeksi tekstitettyä ohjelmaa.

Aina kun olet tehnyt muutoksia sivuun, muista päivittää sivu klikkaamalla tallenna painiketta editorin vasemmasta yläreunasta, paina tämän jälkeen julkaise painiketta niin sivu julkaistaan varsinaisille sivuille.

©2020 hanaa...132 - suntuubi.com